Followers

Index of RecNaL.Blogspot.Com

http://www.recnal-index.blogspot.com

Extreme Overclock

Extreme Overclock :

What happens when a CPU heatsink is removed

What happens when a CPU heatsink is removed :

Fast Link

Friday, December 4, 2009

How To: Make Pendrive as a RAM

This steps good for who has slow PC running Windows XP. For good performance Win XP need 256mb of RAM or more. So if you have less than 256mb, better try this. This is step by step how to make pendrive as a RAM.

1. Plug in empty pendrive
2. Let the PC do what ever its want to do
3. After finish, right click on My Computer
4. Goto Properties > Advanced > Performance Settings
5. Advanced > Change
6. Select your pendrive & click on Custom Size
7. Enter the same amount in the Initial and the Max columns

Now you just used the space of the PenDrive as a Virtual Memory for your computer. I suggest you to used 1GB pendrive or 2GB pendrive or more big size in step 1. Good luck >>:)

p/s: for the best result, please used hi-speed rate transfer pendrive.

9 comments:

aMMaR said...

nk tye, xp je ke bleh?? 7 bleh x??

LaNceR said...

boleh...
tapi dia pakai istilah boost dalam vista dan win7

King Acir said...

dah wat cm yg diatas
then cmne nk tau pbezaan bl gune pdrive sbg virtual memory??

rizfara said...

bro, kalu haku cabut pendrive tu ada kacau pa atau latop x..???

apiz said...

step last je x leh cari kat mana....
mcm mna ek???

LaNceR said...

beza masa ko loading application dan sebagainya. tapi kena pendrive tu high speed baru best kalau tak silap aribulan leh jadi slow.

kalau cabut terus kemungkinan system akan crash. elakkan dari cabut masa tgh on sebab kita dah declare dia sebagai virtual memory

Anonymous said...

bro.aku dh wt kt pndrive 2gb tp x jd ape2 pon..kt virtual ngn max 2 kna ltak brape?

azizi said...

klu pendrive 4GB tp kt dalam tu dh ada file n ada free space 2GB bleh biat x???
klu buat kt dalam external hardisk bleh x???

Anonymous said...

salam bro...klw aku gune hdd wat mcm blehx??

~shawn~

AMD vs Intel

 
ss_blog_claim=33848eee9015378102742a58c7d46319